ProfCore
Nieuws
Prof Core x De Bananas Canva Facebook bericht 1
6 september 2024

Nieuw: Outsourcing Whitepaper

Outsourcing, het ‘uit handen geven’ van secundaire bedrijfsprocessen is veranderd. Waar voorheen met name multinationals van outsourcing gebruik maakten, maken nu steeds meer MKB-bedrijven die op zoek zijn naar efficiëntie en groei gebruik van outsourcing. 

De outsourcing van (productie)processen op lokaal niveau wordt ook wel Localized Process Outsourcing (LPO) genoemd en is dichterbij dan ooit tevoren. Niet alleen doordat recente ontwikkelingen outsourcing toegankelijker hebben gemaakt, outsourcing is ook letterlijk dichterbij. Namelijk gewoon, op de eigen werkvloer.

ProfCore als kennispartner

ProfCore heeft als belangrijke outsourcing partner in de markt LPO zien ontstaan en helpt bedrijven als strategisch kennispartner bij hun transformatieve reis. We nemen niet- kernactiviteiten zoals product handling en interne logistiek uit handen en kennen de uitdagingen van LPO als geen ander. We geloven in korte lijnen, met heldere afspraken en gezamenlijke doelen. Zo kunnen we de verantwoordelijkheid voor ons deel van het proces garanderen en nemen we processen die niet tot de kernprocessen van bedrijven horen kostenefficiënt en flexibel over. Zo spelen steeds meer bedrijven hun sterkste troef. Altijd.

Gratis whitepaper

Welke kansen biedt het uitbesteden van secundaire bedrijfsprocessen, wat zijn uitdagingen om rekening mee te houden en wat levert LPO bedrijven op? Deze vragen worden beantwoord in de ProfCore whitepaper die gratis gedownload kan worden. 

De whitepaper: 

  • Geeft de definitie van LPO. Outsourcing, anno nu.
  • Geeft inzicht in het strategisch voordeel van LPO: Groei door focus en efficiëntie.
  • Geeft overzicht van de uitdagingen. En wat eraan gedaan kan worden.
  • Geeft praktische tips om gericht met een LPO-partner aan de slag te gaan.
  • Geeft kosteloos toegang tot 1 uur advies over LPO voor uw productieproces.

Interesse? Download onze whitepaper gratis en eenvoudig hier.

 

Terug naar het overzicht