ProfCore
Nieuws
The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07717
23 juli 2024

Nieuw bij ProfCore Recruiting: unieke kans bij Envalior

ProfCore voorziet de industrie al meer dan 40 jaar van de beste vakkrachten. Via detachering, outsourcing en sinds kort ook recruiting. ProfCore Recruiting vindt de perfecte kandidaten voor vaste posities, waarbij de kandidaat direct in dienst komt bij de opdrachtgever. 

Onze aanpak kenmerkt zich door het individueel benaderen van elke kandidaat en zoeken naar de ideale match met een bedrijf, zodat iemand helemaal op zijn of haar plek is. Zo ontzorgen we met ProfCore Recruiting opdrachtgevers geheel op het gebied van werving, screening en selectie én helpen we gekwalificeerde vakspecialisten naar een vaste baan bij een toonaangevende werkgever binnen de industrie. 

Envalior: jouw toekomstige werkgever?

Voor de vestiging van Envalior op Chemelot (Geleen) zoeken wij momenteel vijf ervaren en ambitieuze procesoperators B met een zeer hoog veiligheidsbewustzijn. Je komt terecht in een voortdurend veranderende werkomgeving bij een werkgever waar je stem wordt gehoord en jouw ideeën worden gewaardeerd. 

Je kunt rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een concurrerend salaris, bonusregelingen, uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit en volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. 

Wie is Envalior?

Envalior de enige producent van diaminobutaan (DAB) in Europa, een van de grondstoffen voor hun product PA46 - Stanyl®, dat een belangrijke rol speelt in toepassingen voor hoogwaardige kunststoffen. 

Met een gecombineerde geschiedenis van meer dan 100 jaar, brengt Envalior twee gevestigde multinationals op het gebied van materialen samen: DSM Engineering Materials en LANXESS High Performance Materials. De unieke gecombineerde expertise op het gebied van materialen, applicaties en ontwerp stelt klanten in staat om duurzame toekomstbestendige ontwerpen te ontwikkelen en te lanceren. 

Ben jij de perfecte match?

Wij zijn op zoek naar ervaren procesoperators B die een kick krijgen van constante innovaties, graag meedenken over procesoptimalisaties en straks ook nauw betrokken willen zijn bij de opstart van een nieuwe fabriek. 

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Lees dan de hele vacature en stuur bij interesse een bericht naar solliciteren@profcore.nl. Onze recruiter Collin vertelt je graag over deze unieke mogelijkheid.

Terug naar het overzicht